News archive

AAEAAQAAAAAAAAzZAAAAJDk0MDIzNjAxLTlkYWQtNDViOS05NjNjLWI1M2IyYTJmYTA1ZQ

Gym floors for Zengun

österickeavm

Vibratec signed today a LTA (Long Term Agreement) with Siemens

vinnova-innovation-34234234

Vibratec has been awarded a grant from Vinnova

0efe2ac4-1fce-4b05-8c77-11727aa28120-original

Constrained Layer Damping on old steel bridge

offshore

AVM-Tool

emdh4qbvcedhui0ba4wg

Royal Music Academy in Stockholm

reciprocationg-engines

Constrained layer damping in Kansas

systemair

Vibrasjonsisolering av ny Systemair-lab i India.

Systemair India Pvt. Ltd. (100% eiet datterselskap av Systemair AB i Sverige) har nylig utviklet et ultramoderne laboratorium for å teste luft- og lydytelse. Det nye laboratoriet har et trykkammer og et akustikkammer og er således følsomt for vibrasjoner og strukturbåret støy. Det komplette laboratoriet veier 145 tonn og står på 56 vibrasjonsisolatorer med kevlarforsterket gummi, som gir en resonansfrekvens på under 10 Hz. Spesialisolatorene ble støpt inn i betonggulvet og deretter jekket opp når alle vegger, tak, osv. var på plass. Lokaliseringen av isolatorene ble nøye kalkulert for å sikre at lastfordelingen ble lik på alle isolatorene.

Vibratec’s agent Prodiscom brukte 11 dager på plass for å overvåke og assistere under installasjon, støpning og sluttjekking. Laboratoriet, som er en del av Systemair’s seneste teknologisenter, ligger i Noida i provinsen Uttar Pradesh.

västända

Vibrasjonsisolering av Kv. Västända

Kvartalet Västända er under bygging i 2015. Bygningene (som vil inneholde 180 leiligheter) er avgrenset av veiene Årstavägen og Johanneshovsvägen, og utgjør også en heldekning av trikkebanen Tvärbanan. Alle bygningene måtte derfor vibrasjonsisoleres fra bakken. Dette ble gjort ved hjelp av elastiske strips som ble lagt mellom de lastbærende betongveggene og bygningsfundamentsålene. Som elastisk materiale ble anvendt matter av ReguFoam med ulik bredde og stivhet for å sikre forsvarlig ytelse.

Entreprenør for prosjektet er JM Entreprenad AB

VT4090 bild 3

Utgivelsen av den helt nye VT4090 Marine Isolator